Real Reef Rock - Small/Medium 4 th gen

Real Reef Rock - Small/Medium 4 th gen
Click image for Gallery
  • Производител: Real Reef
  • Код на продукта: 058081
  • Наличност: В наличност
  • 30.00 лв.
  • Цена в наградни точки: 3000
+
-

Real Reef Rock  - Small/Medium 4th gen - 1 кг

Saving the World's Reefs... One Piece at a time.


Real Reef Rock - Small/Medium  са основния (базов) тип камъни за изграждане на хард скейпа в морския аквариум.

Real Reef Rock са направени от 100% натурални и екологично чисти материали. Това са различни видове минерални агрегати и пясък, сходни с висококачествените медии използвани в калциевите реактори.

Всеки един камък е ръчно изработен и с уникална форма и размери.

Производствения процес преминава през 13 етапа, като повечето процеси са иновативни и патентовани от производителя. Свързването на съставките изграждащи камъните става с помоща на естествени вещества на калциева основа, без използването на химически или синтетични свързващи вещества, като епоксидна смола или лепило.

Красивите нюански на розови, червени и лилави петна имитиращи естесвения цвят на коралиновите инкрустации на живите камъни, се постига чрез постепено инжектиране на нетоксични водни разтвори от естествени пигменти. По този начин се получават камъни, които още от първия ден след старта на аквариума предлагат уникален декор и създават впечатление за зрял аквариум.

Real Reef Rock са допълнително заселени с различни микроорганизми и бактерии. След, като се активират, камъните се опаковат и се транспортират в сухо състояние по веригата до крайния клиент.

Цената е за 1 кг!

Камъните от размер Small/Medium имат тегло между 1.5 и 2.5 кг!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти