Доставка по поръчка


Като любители ние постоянно изпитваме любопитство и желание да изпробваме най-новите продукти излезли на пазара или хвалени в социалните мрежи и форуми. Като търговец обаче, сме ограничени от възможностите на пазара в България, което не ни позволява да поддържаме на склад огромно разнообразие от продукти.

За всички наши клиенти, всеки месец организираме специална доставка на продукти по поръчка. Тя се осъществява от двата най-големи склада за търговия на едро в Холандия и Германия. Асортиментът е огромен! Над 10000 продукта от над 30 фирми, като:

              
              
              
              

Как става поръчката?

Седмица преди поръчката изпращаме имейл до всички наши клиенти, които са абонирани за известия. Тези, които не обичат да получават търговски съобщения, могат да следят постовете в страницата на магазина ни във фейсбук: morskiakvarium.bg

1. Върнете ни имейла или ни пишете на support@morskiakvarium.bg  с желания/те артикули – продуктовия код на производителя или линк към продукта.

2. Ще ви изпратим цена, условия за доставката и кога най-вероятно (+/- ден-два) ще бъде при вас.

3. Ако продуктът е скъп или сте наш нов клиент само с една-две поръчки ще изискаме авансово плащане, което може да направите по банков път.

Лесно е! С всяка направена поръчка получавате съответните Бонус точки, а сумите за всяко четиримесечие се натрупват към програмата Безплатен анализ на вода.

 Доставка на продукти по поръчка  Бонус точки   Безплатен анализ на вода