Условия за доставка

Драги клиенти,

Моля, запознайте се с условията за доставка на предлаганите от нашия е-магазин продукти!

 

Как процедираме

1. Доставката се извършва посредством куриерски фирми Еконт или Спиди. Преди да завършите своята поръчка може да направите своя избор, коя от двете куриерски фирми да използвате.

2. След финализиране, вашата поръчка получава индивидуален номер, който автоматично получавате на вашият имейл.

3. Следва обработка на поръчката от наша страна. Ако е необходимо някакво уточнение ще се свържем с Вас на посочения телефон. 

4. Стремим се да изпълняваме своевременно всички поръчки.

Ако стоката е в "наличност" и поръчката е направена до 14 часа в дните от понеделник до петък, то тя може да бъде пусната още същият ден. 

Ако стоката е с "поръчка", доставката е от 14 до 25 работни дни. За тези стоки е задължително да бъде направено авансово плащане. То може да бъде чрез банков превод по сметка на фирмата или чрез плащане с карта. За подобни стоки предпочитаме първо да обсъдим бъдещата покупка с клиента, след което той ще получи информация за това, как да извърши плащането.  

  

5. В събота и през официалните почивни дни, поръчките не се обработват. Обработката и изпращането става през първия работен ден. 

6. Доставката е за сметка на клиента и се заплаща на куриера при получаване на пратката.

7. Всички пратки се застраховат.

МНОГО ВАЖНО:

За продукти различни от живи организми:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПРАТКИТЕ ПРЕД КУРИЕРА В МОМЕНТА НА ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ!!!

За пратки с живи организми:

ТЕРМО КАШОНИТЕ, КОИТО СЪДЪРЖАТ ЖИВИ ОРГАНИЗМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТВАРЯЙТЕ В КЪЩИ, А НЕ В ОФИСА НА КУРИЕРА! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ТОВА ДА СЕ СПАЗВА ПРЕЗ СТУДЕНИТЕ ЗИМНИ МЕСЕЦИ!

8. При възникнали въпроси относно доставка, може да се свържете с нас от формата за контакт или на посочените телефони от секцията за обслужване на клиенти.