MarcoRock Cutted Natural Rock - за 1 кг

MarcoRock Cutted Natural Rock - за 1 кг
Click image for Gallery
  • Производител: Marco Rocks
  • Код на продукта: MR-CUT
  • Наличност: В наличност
  • 14.80 лв.
+
-


Тагове: базови камъни

MarcoRock Cutted Natural Rock - цена за 1 кг

MarcoRocks Cutted Natural Rock е една от най-уникалните скали, които днес се предлагат на пазара. От едната страна камъка е плосък, а от другата е с естествена форма. Изключително удобен и подходящ за задни стени, дъна, преливни колони, изграждане на платформи и др. 

Защо MarcoRocks?

MarcoRocks Cutted Natural Rock е една от най-уникалните скали, които днес се предлагат на пазара. MarcoRocks Cutted Natural Rock е зелен продукт, тъй като не се взема директно от океана и не влияе върху живите структури на кораловите рифове под каквато и да е форма. В комбинация с иновативния процес на почистване без химикали MarcoRocks винаги е 100% свободен от вредни водорасли или всякакъв вид вредители.

MarcoRocks Cutted Natural Rock е една от най-добрите скали, които може да използвате при създаването на нов аквариум или добавяте към вече работеща система.

MarcoRocks Cutted Natural Rock е  екологично чист продукт, който е чудесен за акваскейпинг. Тази скала е 100% свободна от проблемни водорасли и вредители, които могат да доведат до пълно рестартиране на аквариума.

 свободни от стъклени анемони (аиптазии);

 свободни от бъбал алги;

 свободни от паразитни изоподи;

 без скрити в тях скариди-богомолки;

 без акропороядящи плоски червеи (AEFW);

 без четинести огнени червеи;

 без жищни нудибранхи;

 без пирамидални охлюви;

 без други често срещани вредители характерни за живите камъни.

Скалите на MarcoRocks Cutted Natural Rock се предлагат в уникални форми и размери, които се вписват добре заедно в интересни и уникални структури. MarcoRocks Cutted Natural Rock пристигат в нашия склад предварително накиснати и изплакнати.

Камъните са с различни размери между 16 и 30 см, а теглото варира между 0.5 и 1.3 кг.

Цената е за 1 кг!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти