Аквариуми по поръчка

Изработваме ли аквариуми по поръчка?

Да, изработваме соленоводни аквариуми и цялостни системи по поръчка! Минималния обем за изработка на соленоводен аквариум по поръчка е 450-500 литра! Ако искате по-малък аквариум, моля, разгледайте нашите готови предложения в магазина!

Как процедираме?

Ако планирате соленоводен аквариум, като част от ново строителство, ремонт на жилището или офиса си, много е важно да ни включите в този процес навреме. Особено за по-големите соленоводни системи наистина има доста неща, които трябва да се обсъдят предварително.

Чрез комуникация по телефон и/или имейл оформяме макро рамката на проекта – вид на аквариума (рибен, смесен или предимно с корали), размер, форма, местоположение и т.н. Когато имаме тази предварителна информация обикновено провеждаме една или две срещи за уточняване на конкретните детайли. Това може да стане на място при Вас, което е за предпочитане или "на кафе" при нас. Ние сме локализирани в Шумен (България), но имаме клиенти с реализирани проекти освен в цяла България, също в Румъния (Букурещ), Гърция (Солун, Кавала) и Турция – така, че винаги сме на разположение за осъществяване на среща, дори извън пределите на България.

   

Следва изготвяне на индивидуален необвързващ проект и оферта за неговото осъществяване. Планирането на соленоводен аквариум струва между 250 и 600 € в зависимост от местоположението и сложността на проекта. Разбира се, ако продължим с неговото изграждане ние ще Ви кредитираме 50% от разходите за проекта, след като направите поръчката.

Можем да ви предложим почти всичко, което се предлага на пазара. В нашите оферти обаче включваме само техника, с която имаме най-добър опит. Ние обичаме да работим с компании, които са на пазара от много дълго време и чиито продукти са с отлично качество.

Какво не правим?

Ако искате просто да сравните цените с оферта, която сте получили е по-добре да ни изпратите запитване само за конкретната техника от вашата оферта. В този случай ще Ви предложим нашите цени, но без обвързване доколко всичко ще е подходящо за съответния проект.

Ще поддържаме ли новият ви аквариум?

Да! Поддържаме над 22 соленоводни аквариума в цяла България и в две съседни страни! Към всяка оферта още при изготвянето на проекта описваме до 80% от разходите за съществуването на соленоводния аквариум през първата година. Така, че с удоволствие ще поемем ангажимента по обслужването на вашият малък океан – било чрез месечно или седмично посещение.

Ако мислите обаче, че вашата домашна помощница или градинар ще се справи с тази дейност... по-скоро не ни търсете за подобна оферта!

Имате аквариум, но нещо не върви?

Това е нашата втора специалност! Разрешаването на проблеми и вкарване в „правия път“ на „изтърван“ аквариум. Като дипломирани биолози (но не от Гугъл академията), гледаме на нещата отвъд видимото за обикновения любител. Почти всеки 3-ти аквариум, който поддържаме в момента е изработен от „домашен майстор“ или „лъскава фирма“. За съжаление често нещата са неспасяеми и се налага аквариумната система да се рестартира повторно, като преди това трябва да се сменя техника, камъни и т.н. Ако имате подобен „изстрадал“ аквариум в неугледен вид и сте на път да му „биете шута“ – добре е преди това да се свържете с нас, дори само за кратка консултация по телефона!

Интересувате се от нашите услуги? 

Свържете се с нас за повече подробности!

Няма продукти в тази категория.