Магнезий плюс - 500 мл

Магнезий плюс - 500 мл
Click image for Gallery
  • Производител: Aquariums and terrariums
  • Код на продукта: 200000
  • Наличност: В наличност
  • 9.90 лв.
  • Цена в наградни точки: 990
+
-



Тагове:

Магнезий Плюс - 500 мл

Магнезий Плюс е готова концентрирана формула за повишаване нивата на магнезий в соленоводния и рифов аквариум. Тя е създадена за поддържане или коригиране нивото на магнезий в рифовия аквариум.

Магнезият е от съществено значение за правилното развитие на коралите, коралиновите водорасли и безгръбначни изграждащи черупки, като миди, охлюви и други. Препоръчителното ниво на магнезий за рифовия аквариум е между 1300 и 1450 mg/l. Пониженото ниво на магнезий може да прдизвика невъзможност за поддържане на подходящо ниво на калций и твърде ниско рН.

 произведен с Ултра чиста вода и висококачествени химикали с Extra pure grade качество!

 не съдържа органични замърсители и добавки

 концентриран разтвор

Начин на използване: 1 ml Магнезий Плюс повишава нивото на магнезий в 100 литра вода с 0.5 mg/L. Не превишавайте максималната дневна доза от 20 ml на 100 L вода!

За лесно пресмятане на нужното количество Магнезий Плюс, препоръчваме да използвате нашият онлайн калкулатор:


Съдържа: 1000 ml разтвор на магнезиев хлорид 2-хидрат.

Предизвиква сериозно дразнене на очите! Да се съхранява далеч от деца! Измийте ръцете старателно след работа! Носете защитни очила! ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако има такива. Продължете да изплаквате. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицински съвет / помощ. Съдържанието / контейнера да се изхвърли в подходящо етикетирани контейнери за отпадъци в съответствие с националните разпоредби.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

https://morskiakvarium.bg