Kessil A80 Tuna Blue LED осветление

Kessil A80 Tuna Blue LED осветление
Click image for Gallery
  • Производител: Kessil
  • Код на продукта: TU-KSA80TB/307
  • Наличност: В наличност
  • 273.90 лв.
  • Цена в наградни точки: 27400
+
-


Kessil A80 Tuna Blue LED осветление

Kessil - най-ефективният LED модул досега!

Kessil A80 е идеален за смесени рифови нано аквариум, за малки аквариуми с преобладаващи меки корали и за рибни аквариуми. Дизайнът на A80 превръща тялото на модула в радиатор, което позволява работа на осветлението без вентилатор, което го прави напълно безшумен. Светодиодите в A80 са групирани в масивната матрица на Kessil, позволяваща дълбоко проникване и висока мощност, като същевременно ви дава контрол върху интензитета и цветовете.


 Обхват на спектъра - 10 000 К - 20 000 К

 Вграден радиатор

 Подходящи за димиране

 Кесил Логик

 Цветова настройка

 Включен държач за монтиране в капак

 Съвместим с аквариумни контролери

Дизайн

Новият иновативен дизайн на A80 интегрира радиатора за светодиодите право в тялото на осветлението, което позволява топлината да се отделя без нужда от вентилатор. Без вентилаторният дизайн прави модула практически безшумен в работата – това осветление е идеално за спали, офоси и други зони, където се изисква абсолютна тишина.

Плътен матричен светодиод

Kessil е прекарал много години в разработването и изследването на своята плътна лед матрица. Светодиодите са толкова плътно разположени, че заемат зона не по-голяма от 2 см. По-този начин те създават приятно равномерно съчетание от цветове и дават много широко разпространение на светлината. С такъв стегнат пакет от светодиоди отделните цветове се смесват изключително добре, преди светлината дори да напусне оптичната леща, намалявайки горещите точки и осигурявайки равномерно оцветяване в целия аквариум.

Kessil Logic ™

След много години на R&D, Kessil Logic ™ може да се намери на всички LED светлини на Kessil. A80 ви позволява да прецизирате цялостния цвят и интензитет, който светлината излъчва, като същевременно поддържате спектър, който ще бъде оптимален за здравето и растежа на коралите. С помощта на спектралния контролер Kessil или любимия ви контролер за аквариум, който има 0-10v управление, можете да зададете пълни дневни цикли, които се увеличават нагоре, надолу, като същевременно поддържате постоянен изход и спектър.

Спецификации:

Размери (в см): 12,5 x 2,5 (диаметър x височина)

Покритие: до 61,4см повърхностен диаметър

Захранване: 240V AC (вход) 24V DC (изход)

Консумирана мощност: 15W

Монтаж

Монтирането на A80 може да се извърши с включения адаптер за монтаж под капак на аквариум или Mini Gooseneck от серия A, който може да бъде закупен отделно.

Какво е включено в кутията?

1x A80 Tuna Blue

1x Захранване с постоянен ток

1x Скоба за монтиране под капак на аквариум


Препоръчваме това осветление за следните наши аквариуми:

Nano Reef Pro+ (60 литра)

Nano Reef Pro+ (90 литра)

Nano Reef Pro+ Economy (125 литра)

Nano Reef Pro+ Economy (150 литра)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

https://morskiakvarium.bg