ATI Fiji White Sand M (1.0-2.0mm) - 9.07 kg

ATI Fiji White Sand M (1.0-2.0mm) - 9.07 kg
Click image for Gallery
  • Производител: ATI
  • Код на продукта: ATI-10140-4000001
  • Наличност: В наличност
  • 38.90 лв
  • Цена в наградни точки: 3900
+
-


ATI Fiji White Sand M (1.0-2.0mm) - 9.07 kg

ATI Fiji White Sand е фин бял пясък с висока чистота. Той е предназначен за аквариуми със солена вода и се характеризира с много положителни качества:

 Най-висока чистота - ATI Fiji White sand е 99,6% чисти калциеви и магнезиеви съединения, с което се нарежда сред едни от най-чистите пясъчни субстрати на пазара.

 Много бял цвят с високи отражателни свойства - Поради високата си чистота пясъкът е изключително бял, което допълнително засилва яркостта на аквариума. Отразената от пясъчния субстрат светлина е особено полезна за коралите, които обикновено се нуждаят от много светлина. По този начин те получават по-висок дял дифузна радиация от долната част на кораловите колонии.

 Без екстремни премествания в зони с активен воден поток - Поради значително по-високата си плътност в сравнения с арагонита Fiji White Sand е значително по-тежък и остава на място дори в зони на аквариума с по-силно течение.

 Поради малкия размер на частиците до голяма степен се намалява натрупването на детрит в пясъчния слой. 

Цената е за 1 кг насипен пясък ATI Fiji White Sand!

Начин на използване:

- Препоръчваме височина на слоя около 2 см.

- При дълбоко пясъчно дъно (DSB) слоят трябва да бъде поне 8-10 cm. 

Преди да поставите пясъка в аквариума го промийте няколко пъти, докато водата остане сравнително бистра и изчезне първоначалния млечно бял цвят. Млечно белият цвят се дължи на прах в торбата, образуван в резултат от триене на частичките пясък по време на пакетиране и транспортиране.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти