Tunze Care Magnet Pico

Tunze Care Magnet Pico
Click image for Gallery
  • Производител: TUNZE
  • Код на продукта: TU-0220.006
  • Наличност: В наличност
  • 18.90 лв.
  • Цена в наградни точки: 1900
+
-

Tunze Care Magnet Pico

TUNZE Care Magnet Pico е магнитна чистачка за стъкло, която има ергономична дръжка и специални остриета, изработени от устойчива на износване пластмаса. Тя е значително по-компактна от останалите предлагани на пазара магнитни чистачки  с голяма почистваща повърхност, което позволява да стои в аквариума, без да се набива на очи. С нейна помощ се избягват драскотини по стъклото, тъй като разполага с пластмасов нож. При внимателно боравене тя може да се използва и при акрилни аквариуми. Вътрешната част е позиционирана на не повече от 3 мм от стъклото, което предотвратява попадането на пясък между нея и стъклото.

Бъдете внимателни, когато използвате Tunze Care Magnet Pico  при частично намагнетизиран пясък - например ако имате черен хавайски пясък!

Двете пластмасови остриета премахват водораслите значително по-добре от стъклата, отколкото обикновена плоска почистваща повърхност - почти толкова добре, колкото метално острие. Патентованият принцип, който използва пластмасови остриета с различна дължина, създава различен натиск, което позволява на тесния нож да премахва дори плътно прикрепени водорасли. С широкото острие е възможно да се извърши мащабно отстраняване на водорасли от стъклото.

Пластмасовите остриета на TUNZE Care Magnet Pico имат закръглени ръбове, което позволява плавен преход към следващото стъкло в ъглите на аквариума, без да повредят силиконовите фуги.

Характеристики на TUNZE Care Magnet Pico :

 за стъкло с дебелина от 3 до 6 мм

 размери: ширина 45 мм, дължина 78 мм

Пластмасовия нож не се сменя!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

https://morskiakvarium.bg