Components Strong ABCK 4 x 50 ml

Components Strong  ABCK  4 x 50 ml
Click image for Gallery
  • Производител: Aquaforest
  • Код на продукта: AFO - 732420
  • Наличност: В наличност
  • 46.10 лв.
  • Цена в наградни точки: 4610
+
-

Components Strong ABCK 4 x 50 ml

Components Strong включва добавки, които ще попълнят всички микроелементи, необходими за растежа и оцветяването на коралите. Всеки компонент може да бъде смесен с други течни добавки за лесно балансирано дозиране. Използвайте заедно с Aquaforest Calcium, KH Buffer, Magnesium и Reef Mineral Salt за йонно балансирана система.

Component А Strong

Компонентът съдържа концентриран стронций и барий. Количеството стронций и барий зависи от усвояването на магнезий и калций. 5 ml Component A Strong трябва да се добавят към 1 литър готов разтвор на калциев хлорид. Препоръчителна употреба с продуктите на Aquaforest Calcium.

Капацитет: бутилка от 75 мл

Component B Strong

Компонентът съдържа концентрирани тежки метали. Количеството на тежките метали зависи от усвояването на магнезий и калций. 5 ml Componet B Strong трябва да се добавят към 1 литър готов разтвор на калциев хлорид. Препоръчителна употреба с продуктите на Aquaforest Calcium.

Капацитет: бутилка от 75 мл

Component C Strong

Компонентът съдържа концентриран йодид и флуорид. Количеството йодид и флуорид зависи от потреблението на калций. 5 ml Component C Strong трябва да се добавят към 1 литър готов разтвор на натриев бикарбонат. Препоръчителна употреба с продуктът на Aquaforest KH Buffer.

Капацитет: бутилка от 75 мл

Component K Strong

Компонентът съдържа концентриран калий. Количеството калий зависи от потреблението на магнезий и калций. 5 ml Component K Strong трябва да се добавят към 1 литър готов разтвор на магнезиев хлорид и минерална сол. Препоръчва се да се използва с продуктите на Aquaforest Magnesium и Reef Mineral Salt.

Капацитет: бутилка от 75 мл.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти