Polyplab REEF-ROIDS Coral Food - 30 g

Polyplab REEF-ROIDS Coral Food - 30 g
Click image for Gallery
  • Производител: PolypLab
  • Код на продукта: POLYPLAB-RR030
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.
  • Цена в наградни точки: 2990
+
-

Polyplab REEF-ROIDS Coral Food - 30 g

Въпреки че първоначално е проектиран за хранене на корали от род Goniopora, този продукт е много добре приет в хобито, като отличен източник на храна за всички коралови.

Размерът на частиците на Reef-Roids е около 150-200 микрона. Това е идеален размер на храна за гониопори и други филтриращи корали. Когато използвате Reefroids, ще забележите отлично удължаване на полипите върху всички корали филтратори. Зоантуси, меки корали, гъби и рикордеи ще демонстрират отчетлив отговор. При продължителна употреба, вашите филтриращи корали ще имат по-бърз растеж и по-добри цветове.

Reef-Roids се смесва изключително добре във водата и не плува на повърхността, като повечето сухи коралови храни. Това гарантира дълготрайност във водния стълб, за да се сведе до минимум разхищаването на храна.

Количеството от 30 грама Reef-Roids е достатъчна за над 3 месечно хранене на корали в 150 литров аквариум (при хранене 2 пъти седмично).

Съставки:

За разлика от много други "храни за корали" на пазара, Reef-roids НЕ е направен с преработени рибни ястия или други съставки, които могат бързо да влошат качеството на водата. Reef-roids е смес от естествено срещан морски планктон, включващ специфичен вид зоопланктон, който е уникален за нашия продукт.

Гарантиран анализ:

Суров протеин 60% min, сурови липиди 20% min, пепел 6% max, сурови фибри 8% max, влажност 6% max, астаксантин 150-200 ppm.

Начин на употреба:

За всеки 150 литра, смесете една кафяна лъжичка Reef-Roids с малко вода от аквариума. Разбъркайте тази смес, за да се получи равномерна суспензия. Препоръчваме ви да поставите суспензията директно в или около коралите с помощта на спринцовка, докато циркулационите помпи са изключени. Другия начин е чрез изливане на суспензията в зона с висок дебит (около или директно в помпите за течение), след което изключете течението.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

https://morskiakvarium.bg