MarcoRock Reef Saver - за 1 кг

MarcoRock Reef Saver - за 1 кг
Click image for Gallery
  • Производител: Marco Rocks
  • Код на продукта: MR-BULK
  • Наличност: В наличност
  • 12.60 лв.
  • Цена в наградни точки: 1300
+
-Тагове: базови камъни

MarcoRock Reef Saver - цена за 1 кг

Защо MarcoRocks?

MarcoRocks Saver Rock е една от най-уникалните скали, които днес се предлагат на пазара. MarcoRocks Reef Saver е зелен продукт, тъй като не се взема директно от океана и не влияе върху живите структури на кораловите рифове под каквато и да е форма. В комбинация с иновативния процес на почистване без химикали MarcoRocks винаги е 100% свободен от вредни водорасли или всякакъв вид вредители.

MarcoRocks Reef Saver е една от най-добрите скали, които може да използвате при създаването на нов аквариум или добавяте към вече работеща система.

MarcoRocks Reef Saver е  екологично чист продукт, който е чудесен за акваскейпинг. Тази скала е 100% свободна от проблемни водорасли и вредители, които могат да доведат до пълно рестартиране на аквариума.

 свободни от стъклени анемони (аиптазии);

 свободни от бабъл алги;

 свободни от паразитни изоподи;

 без скрити в тях скариди-богомолки;

 без акропороядящи плоски червеи (AEFW);

 без четинести огнени червеи;

 без жищни нудибранхи;

 без пирамидални охлюви;

 без други често срещани вредители характерни за живите камъни.

Скалите на MarcoRocks Reef Saver се предлагат в уникални форми и размери, които се вписват добре заедно в интересни и уникални структури. MarcoRocks Reef Saver пристигат в нашия склад предварително накиснати и изплакнати.

Това е най-чистата скала.

Колко камъни ще са ми необходими?

Трудно е да се отговори на този въпрос с точна цифра, тъй като всеки аквариум и всеки камък са различни. Общата насока при използването на MarcoRock Reef Saver е 1 кг на 5 до 7 литра вода от аквариума. Ние винаги препоръчваме да закупите малко повече сухи камъни, за да сте сигурни, че ще имате достатъчно количество, за да завършите хардскейпа, който желаете. Всеки излишен камък, може лесно да бъде раздробен на по-малки парчета, които да бъдат поставени във водорасловия филтър (рефуджиума), съмпа или преливната колона за допълнителна филтрация. Подобни парчета могат да послужат на по-късен етап за основа при фрагване на корали или малки доработки на съществуващия вече скейп.

Цената е за 1 кг!

Камъните са с различни размери и тегло между 1 и 3 кг.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

https://morskiakvarium.bg