EasySPS Evo - Храна за SPS корали (250 ml)

EasySPS Evo - Храна за SPS корали (250 ml)
Click image for Gallery
  • Производител: Easy reefs
  • Код на продукта: FM-ESPV25
  • Наличност: В наличност
  • 31.90 лв.
  • Цена в наградни точки: 3190
+
-


EasySPS Evo - Храна за SPS корали (250 ml)

EasySPS EVO е първокачествена смес от естествен морски планктон в минерална суспензия, която е специално разработена за използване с дозираща помпа, за да се осигури точно и редовно хранене на SPS коралите. EasySPS EVO съдържа частици, вариращи от 0,2 - 400 микрона (55% от 0,4 до 200 микрона), което го прави идеален за лесно улавяне от твърдите корали с малки полипи (SPS), превръщайки храната в енергия за дишане, производство на слуз, растеж и възпроизвеждане.

Изследванията показват, че общото потребление на енергия не може да бъде задоволено само чрез фотосинтеза. С използването на високоефективно протеиново скимиране и фина механична филтрация ние изкореняваме почти всички органични молекули и частици от нашите системи, което води до ниски нива на органично подхранване, достъпно за нашите SPS корали. Коралите не могат да оцелеят изключително само от зооксантелите, тъй като се нуждаят от допълнителни източници на протеини, мазнини и въглехидрати.

EasySPS EVO доставя сложни въглехидрати, естествени липиди и хранителни протеини, които осигуряват непосредствен източник на енергия за клетъчното дишане, както и важен енергиен източник, полезен за растежа, цвета и най-важното за оцеляване на коралите. Използван заедно с EasyBooster те ще пресъздадът водните условия в и около естествените коралови рифове, това ще помогне за значително намаляване на нуждата от жива храна в аквариума, доминиран от SPS. По този начин, както зооксантелите, така и EasySPS EVO са в състояние да покрият всички хранителни изисквания в правилното съотношение.

 EasySPS EVO се състои от Palaemonetes varians, Tetraselmis, Isochrysis, и Phaeodactylum.

 Съставът на EasySPS EVO зарежда коралите с протеини с висока хранителна стойност с балансиран аминокиселинен състав, липиден профил, богат на EPA, ARA и DHA, въглехидрати и функционални микроелементи, участващи в метаболитната система на тези животни.

 Всички съставки се произвеждат в съоръженията на EasyReefs. Те произвеждат собствени суровини, за да гарантират високи стандарти за качество във всеки производствен процес. EasySPS EVO ще повиши яркостта и интензивността на цветовете на вашите корали. Освен това ще помогне за укрепването и отглеждането на SPS корали. EasySPS EVO съдържа частици от 0,2 - 400 микрона (55% от 0,4 до 200 микрона), което го прави идеален за улесняване на улавянето от SPS полипи.

Дозиране и начин на употреба:

EasySPS EVO Начална доза: 1 ml на ден за всеки 250 L вода в аквариума. След това увеличавайте дозата 25% седмично, докато не достигнете препоръчителната доза.

Дневна препоръчителна доза: 4 ml на ден за всеки 250 L вода в аквариума.

Препоръчваме да подавате EasySPS EVO в аквариума с помощта на дозираща помпа, за да се гарантира правилността и точността на дозите през деня. Дозирайте близо до  циркулационната помпа, за да се осигури пълната дисперсия на продукта.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

https://morskiakvarium.bg